H νέα μόδα που σαρώνει στις φωτογραφίες γάμου: Καταστρέψτε το νυφικό σας - Οι τέσσερις τρόποι [εικόνες] - iefimerida.gr

H νέα μόδα που σαρώνει στις φωτογραφίες γάμου: Καταστρέψτε το νυφικό σας - Οι τέσσερις τρόποι [εικόνες]

H νέα μόδα που σαρώνει στις φωτογραφίες γάμου: Καταστρέψτε το νυφικό σας - Οι τέ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νυφικό είναι ένα φόρεμα που η πλειοψηφία των γυναικών το ονειρεύεται από τη μικρή της ηλικία. Το φορέσατε, παντρευτήκατε, τι θα απαντούσατε αν σας έλεγαν να το καταστρέψετε για τις ανάγκες της γαμήλιας φωτογράφισης; Για όσες δυσκολεύεστε να πειστείτε υπάρχει και το επιχείρημα ότι είναι μια πράξη που δηλώνει πίστη και αφοσίωση στο νέο σας σύντροφο. Οπως και να έχει η συγκεκριμένη πρακτική έχει μετατραπεί σε νέα μόδα η οποία, μάλιστα, σαρώνει...

Η πρακτική αυτή, της καταστροφής του νυφικού για τις ανάγκες της γαμήλιας φωτογράφισης ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια στο Λας Βέγκας και τελευταία λαμβάνει διαστάσεις τάσεις στη Μεγάλη Βρετανία.

Πώς μπορεί, όμως, μια νύφη, που μια ζωή ονειρευόταν και σχεδίαζε το συγκεκριμένο φόρεμα να το καταστρέψει; Πρώτον, το προφανές. Οι γαμήλιες φωτογραφίες θα είναι αν μη τι άλλω πρωτότυπες. Ωστόσο, όπως σημειώνει η Daily Mail, πίσω από αυτή την πράξη, της καταστροφής του νυφικού δηλαδή, κρύβεται ένας ιδιαίτερος συμβολισμός.

Καταστρέφοντας το νυφικό φόρεμα αμέσως μετά τη «μεγάλη μέρα» οι νύφες δηλώνουν την αφοσίωσή τους στον άνδρα τους, αφού το φόρεμα που επέλεξαν να φορέσουν κατά τη διάρκεια της τελετής ένωσής τους δεν μπορεί να φορεθεί ξανά.

Οσο για το πώς μπορείς να καταστρέψεις ένα νυφικό; Οι τρόποι είναι τέσσερις:

  • Πρώτον, η νύφη να μπει με αυτό στη θάλασσα ή σε μια λίμνη και να φωτογραφηθεί κολυμπώντας με αυτό, επιπλέοντας στο νερό και άλλα παρόμοια.
  • Δεύτερον να αρχίσει μαζί με το γαμπρό το... μπουγέλωμα με κουβάδες χρώματος. Το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ εντυπωσιακό.
  • Τρίτον, να κυλισθεί στις λάσπες.
  • Τέταρτον, να του βάλει... φωτιά.

Το αποτέλεσμα, πάντως, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακό και θυμίζει φωτογραφίσεις για μεγάλα περιοδικά μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ