Τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσιάση του «Πρωινό Mou» στο Mega μετά την αποχώρηση των Λιάγκα-Σκορδά - iefimerida.gr

Τα επικρατέστερα ονόματα για την παρουσιάση του «Πρωινό Mou» στο Mega μετά την αποχώρηση των Λιάγκα-Σκορδά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δεδομένο ότι από τη στιγμή που οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά αποχώρησαν από το Mega αφήνοντας «ορφανό» το πρωινό πρόγραμμα του σταθμού, οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν αρχίσει ήδη να σκέφτονται ποιος θα τους αντικαταστήσει.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ήδη ανακλήθηκε η άδεια της Ελενας Κατραβά ενώ το επόμενο διάστημα θα πρέπει να κατασρωθεί ένα ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο με τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά για την παρουσιάση της εκπομπής.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή τα δύο πιθανότερα σενάρια θέλουν τους ιθύνοντες του καναλιού της Μεσογείων να προσεγγίζουν την Ναταλία Γερμανού η οποία πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι δεν θα παρουσιάσει από τη νέα χρονιά το «Μες στην καλή χαρά» και η οποία θεωρείτα ένα από τα δυνατά χαρτιά του χώρου.

Ενα άλλο σενάριο κάνει λόγο για επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου στην πρωινή ζώνη, αφού ο παρουσιατής εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ