Suzuki iV-4: Επιστροφή με μοντέλο ανάλογο του Nissan Juke - iefimerida.gr

Suzuki iV-4: Επιστροφή με μοντέλο ανάλογο του Nissan Juke

Suzuki  iV-4: Επιστροφή με μοντέλο ανάλογο του Nissan Juke
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Suzuki θα παρουσιάσει ακόμα ένα νέο crossover που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια επιστροφής της στην ευρωπαϊκή αγορά. Έτσι, μετά το νέο SX4, οι Ιάπωνες εξελίσουν το iV-4, που θα είναι και το πρώτο δείγμα γραφής της νέας σχεδιαστικής αντίληψης της μάρκας και θα ανταγωνίζεται το Nissan Juke, ακριβώς όπως το SX4 στοχεύει στο Qashqai.

Το iV-4 θα παρουσιαστεί το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης ως πρωτότυπο, ενώ το μοντέλο παραγωγής θα είναι έτοιμο το 2015. Όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ο σχεδιασμός του θα είναι κλασικός για τζιπ, με γωνιώδες αμάξωμα και σχετικά κάθετο παρμπρίζ, ενώ εντάσσεται σε ένα πλάνο 5 συνολικά νέων Suzuki. Σε αυτά περιλαμβάνεται ένα νέο μίνι που θα αντικαταστήσει τα Alto και Splash, ένα καινούργιο υπερ-μίνι μεγαλύτερο από το Swift, η έκδοση παραγωγής του G70 Concept και το SX4 S-Cross που θα είναι η μεγαλύτερη εκδοχή του νέου SX4.

Suzuki  iV-4: Επιστροφή με μοντέλο ανάλογο του Nissan Juke | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ