Λαφαζάνης: Θα επαναπροσλάβουμε και όσους απολυθούν από το υπουργείο Εθνική Αμυνας - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Θα επαναπροσλάβουμε και όσους απολυθούν από το υπουργείο Εθνική Αμυνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά των απολύσεων των εργαζομένων στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας τάσσεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος υποστήριξε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση θα επαναπροσληφθούν όσοι απολυθούν.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για «μέγιστη βαρβαρότητα», χαρακτηρίζοντας τις διαθεσιμότητες- απολύσεις «αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές», ενώ παράλληλα τόνισε ότι « υποσκάπτουν καίρια την αμυντική θωράκιση της χώρας, στερώντας και τα τρία όπλα από πολύτιμο, έμπειρο και αναντικατάστατο προσωπικό» και κάλεσε την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας να τις ανακαλέσει.

Τέλος, ο κ. Λαφαζάνης επανέλαβε για ακόμη μια φορά την δέσμευση του πως «ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση, ως κυβέρνηση της Αριστεράς, θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λαφαζάνη:

«Καταγγέλλουμε τις εκατοντάδες αυθαίρετες, παράνομες και πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις εργαζόμενων στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αποτελεί μέγιστη βαρβαρότητα να μένουν στον «αέρα» και να πετιούνται κυριολεκτικά στο δρόμο αναντικατάστατοι εργαζόμενοι, που δούλευαν μέσο όρο 30 χρόνια, όπως οι εργαζόμενοι στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Οι αυθαίρετες και πραξικοπηματικές αυτές διαθεσιμότητες-απολύσεις δεν καταστρέφουν μόνο ανθρώπινες ζωές και οικογένειες αλλά και υποσκάπτουν καίρια την αμυντική θωράκιση της χώρας, στερώντας και τα τρία όπλα από πολύτιμο, έμπειρο και αναντικατάστατο προσωπικό.

Καλούμε την κυβέρνηση και ειδικότερα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανακαλέσει άμεσα τις διαθεσιμότητες-απολύσεις προς αποκατάσταση και της εύρυθμης λειτουργίας κρίσιμων τομέων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε περίπτωση, ως κυβέρνηση της Αριστεράς, θα αποκαταστήσει την αδικία και θα επαναπροσλάβει όσους ανάλγητα η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πετάει στο δρόμο».

φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ