Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse: H τελευταία και πιο γρήγορη Gallardo - iefimerida.gr

Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse: H τελευταία και πιο γρήγορη Gallardo

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Lamborghini Gallardo ολοκληρώνει σιγά τον κύκλο της και ως είθιστε στην περιορισμένη λίγκα των super cars αυτού του βεληνεκούς, πλέον παρουσιάζονται πιο ειδικές εκδόσεις της, ενδεχόμενα με συλλεκτικό χαρακτήρα, προκειμένου να την κρατήσουν στο προσκήνιο μέχρι να εμφανιστεί η διάδοχός της.

Η οποία, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, θα λέγεται κατά πάσα πιθανότητα Cabrera και θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2014. Ένα περίπου χρόνο πιο νωρίς από το Audi R8 με το οποίο έχει πολλά κοινά.

Μέχρι τότε η LP 570-4 Squadra Corse θα είναι η τελευταία και η πιο γρήγορη έκδοση της Gallardo. Αισθητικά παραπέμπει στην αγωνιστική Super Trofeo, κινείται από τον V10 της μάρκας, ο οποίος αποδίδει 562 ίππους, συνδυάζεται με ρομποτικό κιβώτιο 6 σχέσεων και εξασφαλίζει εξαιρετικές επιδόσεις καθώς το 0-100 έρχεται σε 3,4 δεύτερα και η τελική αγγίζει τα 320.

Προκειμένου η special Gallardo, η οποία χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων ζυγίζει 70 κιλά λιγότερο από τις κανονικές, να επιβραδύνει όπως επιταχύνει και ακόμα καλύτερα υπάρχουν κεραμικά δισκόφρενα, ενώ για να είναι σταθερή ακόμα και κοντά στην τελική της υπάρχει η μεγάλη πίσω αεροτομή. Φυσικά όλα τα παραπάνω θα έχουν αντίκτυπο και στην τιμή της, η οποία λογικά θα είναι κι αυτή συλλεκτική.

Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse: H τελευταία και πιο γρήγορη Gallardo | iefimerida.gr 0
Lamborghini LP 570-4 Squadra Corse: H τελευταία και πιο γρήγορη Gallardo | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ