Οι Jackass επιστρέφουν με νέα ταινία: O «κακός παππούς» Τζόνι Νόξβιλ σαρώνει τις ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Jackass επιστρέφουν με νέα ταινία: O «κακός παππούς» Τζόνι Νόξβιλ σαρώνει τις ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θεότρελος αρχηγός των Jackass,Τζόνι Νοξβιλ επιστρέφει ως «Κακός Παππούς» σε μία νέα ταινία που αναμένεται να τρελάνει τους φαν του είδους και να «βάλει τα γυαλιά» σε ταινίες όπως ο Μπόρατ και ο Μπρούνο.

Δύο χρόνια μετά τον θάνατο του Ράιαν Νταν, μέλους των Jackass, η θεότρελη παρέα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα σταματούσε τις ταινίες της. Ωστόσο ο Τζόνι Νόξβιλ επιστρέφει αυτή τη φορά σόλο, φοράει ξανά τη στολή του σκανταλιάρη παππού, με την οποία μας χάρισε αρκετά απολαυστικά σκετσάκια στα Jackass 2 και Jackass 2.5 και ξεκινάει για ένα ταξίδι που θα κάνει άνω κάτω τις ΗΠΑ.

Με τη βοήθεια ενός χαριτωμένου μικρού στο ρόλο του εγγονού του, ο «κακός παππούς» εισβάλλει σε ανυποψίαστες οικογένειες των ΗΠΑ δημιουργώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις με πραγματικές αντιδράσεις.

Η ταινία με τίτλο «Jackass Presents: Bad Grandpa» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 25 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ