Τζώρτζογλου: Απείχα από το σεξ 22 μήνες γιατί δεν ήθελα να εξουσιάζομαι απ' αυτό - iefimerida.gr

Τζώρτζογλου: Απείχα από το σεξ 22 μήνες γιατί δεν ήθελα να εξουσιάζομαι απ' αυτό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επί 22 μήνες είχα ερωτική αποχή και αυτό ήταν καθαρά επιλογή μου, γιατί δεν μ' αρέσει το σεξ να είναι εθισμός, αλλά χαρά». Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για το σεξ, την απιστία, αλλά και τις ερωτικές του περιπτύξεις με δύο γυναίκες.

Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ είπε ότι η «μικρότερη σχέση που είχα ήταν εννέα μήνες», όπως και ότι «δεν έχει απιστήσει εν αγνοία καμιάς γυναίκας». «Ημουν ειλικρινής. Δεν έχω πει ψέματα και θεωρώ μεγάλη ελευθερία να μην προσποιείσαι», δήλωσε.

Δεν δίστασε δε, να αναφερθεί στα βράδια που πέρασε με δύο γυναίκες στο κρεβάτι. «Μου το είχε ζητήσει σύντροφός μου και το δέχτηκα. Ηρθαμε σε επαφή με μία κοπέλα, με την οποία είχα ελεύθερη σχέση στο παρελθόν και βρεθήκαμε ερωτικά ορισμένες φορές. Συναντηθήκαμε, βγήκαμε, μιλήσαμε, συμπάθησε η μία την άλλη και συνέβη».

Οσο για την αποχή του από το σεξ, είπε ότι διήρκεσε 22 μήνες διότι «δεν είχα βρει έναν άνθρωπο να με συγκινήσει για να πάω μαζί του». «Ηταν μια ιστορία δικής μου εσωτερικής αναζήτησης, ώστε να μην αισθάνομαι ότι εξουσιάζομαι από το σεξ. Εκείνη την εποχή προσπάθησα να είμαι αφοσιωμένος σε πράγματα που αγαπούσα και δεν κατέφυγα στη σωματική εκτόνωση», είπε ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ