«Μόνο η Μπρίτνει Σπίαρς με καταλαβαίνει» δήλωσε η Μάιλι Σάιρους - iefimerida.gr

«Μόνο η Μπρίτνει Σπίαρς με καταλαβαίνει» δήλωσε η Μάιλι Σάιρους

«Μόνο η Μπρίτνει Σπίαρς με καταλαβαίνει» δήλωσε η Μάιλι Σάιρους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σχέση της με την Μπρίτνει Σπίαρς μίλησε η νεαρή ροκ σταρ Μάιλι Σαίρους στη Βρετανική Huffington Post UK, υποστηρίζοντας ότι είναι η μόνη που την καταλαβαίνει γιατί έχει περάσει ακριβώς τα ίδια.

Οπως δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια, «ο καθένας περνά μία φάση στη ζωή του που δεν θέλει καθημερινή δημοσιότητα. Είναι η στιγμή που θέλεις να μπορεις να πεις: "Περνάω και αυτή τη στιγμή και πρέπει να μείνω μόνη" Εγώ, όπως και η Μπρίντεϊ δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια, οπότε είναι σημαντικό που έχω στη ζωή μου έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει»

Τον Ιούνιο, η Σπίαρς έστειλε στο Twitter της Μάιλι Σάιρους: «Λατρεύω το νέο σου βίντεο για το #WeCantStop Ίσως μπορείς να με διδάξεις πώς να κάνω twerk κάποτε LOL!».

Και η Μάιλι απάντησε με ενθουσιασμό:

«Θα μπορούσα να σε μάθω twerk σε αντάλλαγμα για να με μάθεις το χορευτικό του slave for you – το προσπαθώ εδώ και 10 χρόνια!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ