Στο πένθος βυθίστηκε η Ηλεία μετά το θάνατο των παιδιών: Πήγε να βοηθήσει τον αδερφό του και πνίγηκαν και τα δύο [βίντεο] - iefimerida.gr

Στο πένθος βυθίστηκε η Ηλεία μετά το θάνατο των παιδιών: Πήγε να βοηθήσει τον αδερφό του και πνίγηκαν και τα δύο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε η αναζήτηση των δυο μικρών αγοριών από τη Βουλγαρία που είχαν χαθεί στην περιοχή του Στρεφίου στην Ηλεία κοντά στο αρδευτικό κανάλι, αφού στις 08:30 το πρωί εντοπίστηκαν και τα δύο νεκρά.

Ο 4χρονος Ντίνκο και ο 7χρονος Ιβάν είχαν εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Τετάρτης όταν είχαν ξεκινήσει από το χώρο όπου διέμεναν για το σπίτι του παππού και της γιαγιάς τους. Τελικά τα παιδιά προφανώς κατά τη διάρκεια παιχνιδιού κατέληξαν μέσα στην κύτη του καναλιού και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Οπως φαίνεται από τα έως τώρα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία ένα από τα δύο παιδιά για άγνωστους έως τώρα λόγους έπεσε στο κανάλι και τότε το αδερφάκι του έπεσε με τη σειρά του για να το σώσει. Ωστόσο όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής τα νερά στην περιοχή είναι τέτοια που «τράβηξαν» αμέσως στον πάτο τα δυο ανήλικα και μπλέχτηκαν στα φύκια.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Βίντεο: iliaoikonomia

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ