Το ψάρι του Λουκασένκο «έφαγε» τον Πούτιν – Ο Λευκορώσος άνοιξε προεδρική κόντρα ψαριάς - iefimerida.gr

Το ψάρι του Λουκασένκο «έφαγε» τον Πούτιν – Ο Λευκορώσος άνοιξε προεδρική κόντρα ψαριάς

Το ψάρι του Λουκασένκο «έφαγε» τον Πούτιν – Ο Λευκορώσος άνοιξε προεδρική κόντρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν να μην ανοίξει η κουβέντα για τις προεδρικές... ψαριές. Στη Ρωσία ακόμη χλευάζουν την ανακοίνωση του Κρεμλίνου για τον λούτσο 21 κιλών που έπιασε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος δεν φαίνεται να έπεισε πολλούς, αλλά η απάντηση ήρθε από τη Λευκορωσία. Και το μεγάλο ψάρι του Αλεξάντερ Λουκασένκο «έφαγε» το Ρώσο πρόεδρο.

Ο Λευκορώσος ομόλογος του Πούτιν διηγήθηκε σε κυβερνητική συνάντηση πώς έπιασε ο ίδιος ένα λυκόψαρο 57 κιλών στον ποταμό Πρίπιατ. «Ηταν τόσο μακρύ, που έφτανε το ύψος μου», είπε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Μίχαϊλ Ρούσι, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.

Αν και ο Λουκασένκο δεν έκανε καμία ευθεία αναφορά στον Πούτιν - ούτε διευκρίνισε πότε ακριβώς στάθηκε τόσο τυχερός ψαρεύοντας - θεωρείται πως η ιστορία του ήταν μία απάντηση στα κατορθώματα του Ρώσου προέδρου. Οι δύο ηγέτες έχουν ανταλλάξει αρκετές φορές σαρκαστικά σχόλια ο ένας για τον άλλο τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ