Κουκουλόπουλος: Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα ψηφιστεί από τη Βουλή - iefimerida.gr

Κουκουλόπουλος: Κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας δεν θα ψηφιστεί από τη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την «ανταρσία» της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία ψήφισε «παρούσα» στην τροπολογία για την ΕΥΔΑΠ και δήλωσε πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να ξεπουλήσει τη χώρα, ήρθε από την Ιπποκράτους ένα νέο χτύπημα κατά της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Πάρι Κουκουλόπουλου να εκτοξεύσει πυρά κατά του Γιάννη Στουρνάρα αλλά και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που είχε καταψηφίσει και το άρθρο του πολυνομοσχεδίου για τη δημοτική αστυνομία, ρίχνει νέα τορπτίλη τονίζοντας πως από τη Βουλή δεν πρόκειται να περάσει κανένας πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας. Ο κ. Κουκουλόπουλος μιλώντας στο Α' Θερινό Τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, έδειξε τις μελλοντικές του προθέσεις εξαπολύοντας επίθεση κατά του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος είχε τονίσει πως αν κάποιος δεν ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, θα οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

«Η κινητικότητα θυμίζει έντονα το παιχνίδι ραντεβού στα τυφλά. Μόνο που αντί να υπάρχει κάτι ευχάριστο πίσω από το παραβάν βρίσκεται το απολυτήριο», είπε και συνέχισε: «Το πολιτικό κλίμα βαραίνει από απαράδεκτους λεονταρισμούς που μιλάνε για εκλογές και που εκπορεύονται από πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ο θεσμικός τους ρόλος θα έπρεπε τουλάχιστον να τα περιορίσει».

Τοποθέτηση που δείχνει πως ο Πάρις Κουκουλόπουλος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω παρά το φόβο διαγραφής από το ΠΑΣΟΚ. Η στάση του, βέβαια, δημιουργεί θέμα πολιτικής σταθερότητας της κυβέρνησης που έτσι κι αλλιώς έχει ισχνή πλειοψηφία 155 βουλευτών. Τέλος, ο κ. Κουκουλόπουλος δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα στο Reuters περί «κόπωσης των βουλευτών», κάνοντας λόγο για «ξεκούραστους τεχνοκράτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ