Τραγική κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Λύματα από χημική τουαλέτα γέμισαν το χώρο κράτησης μεταναστών - iefimerida.gr

Τραγική κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Λύματα από χημική τουαλέτα γέμισαν το χώρο κράτησης μεταναστών

Τραγική κατάσταση στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Λύματα από χημική τουαλέτα γέμισαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη κατάσταση προκλήθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης, όταν τα λύματα από χημική τουαλέτα γέμισαν τον περίκλειστο χώρο ο οποίος χρησιμοποιείται προσωρινά για την κράτηση των μεταναστών που δεν έχουν χαρτιά.

Το συμβάν έγινε, όταν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς δύο χημικών τουαλετών γεμάτων από τη χρήση, «έσκασε» ο πάτος της μίας γεμίζοντας όλο το χώρο με λύματα. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή παρόντες ήταν εκατοντάδες επισκέπτες του νησιού που αποβιβάζονταν από το τουρκικό καραβάκι που είχε φτάσει στη Μυτιλήνη και από το κρουαζιερόπλοιο που είχε δέσει εκείνη την ώρα στο χώρο.

Το περιστατικό ξεσήκωσε τους επιχειρηματίες της περιοχής καθώς, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ, δηλώνουν εξοργισμένοι με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο λιμάνι της Μυτιλήνης εν μέσω τουριστικής περιόδου. Οπως λένε, αν μη τι άλλο, τέτοιου είδους φαινόμενα έχουν επιπτώσεις στον τουρισμό.

Τα συνεργεία του δήμου Λέσβου και της Πυροσβεστικής προσπαθούσαν να καθαρίσουν το χώρο έως αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ