«Ήξερα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω» - iefimerida.gr

«Ήξερα αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γραφείο της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου βρίσκεται αύτη την στιγμή ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης για να καταθέσει μετά τις αποκαλύψεις που έκανε στην εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη «Το Κουτί της Πανδώρας», που θα μεταδοθεί σήμερα στις 22:00 στην ΝΕΤ.

Ο πρώην διεθνής επιθετικός και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, προέβει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως βρέθηκε σε σπίτι γνωστού παράγοντα, ο οποίος και του εξηγούσε πώς όλα τα πρωταθλήματα από το 1996 έως το 2003 ήταν στημένα. Ο παράγοντας, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα στημένα που απασχολούν αυτό τον καιρό όλη την φίλαθλη Ελλάδα, ανέλυε στον τότε πρόεδρο της ΑΕΚ, πως μπορεί κάποιος να στήσει ένα πρωτάθλημα.

Ο τότε πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά τα απίστευτα νέα που έμαθε στο σπίτι του παράγοντα, απευθύνθηκε σε αγγλική εταιρεία ιδιωτικών ερευνών προκειμένου να του συγκεντρώσουν στοιχεία για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόθεση του ήταν να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία και όχι ενδείξεις προκειμένου να τα καταθέσει στην αρμόδια Εισαγγελία. Όμως τα χρήματα που ζήτησε η εταιρεία ήταν πάρα πολλά και γι αυτό δεν προχώρησε την έρευνα.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε παρουσιαστεί στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου και στα μέσα Δεκεμβρίου του 2010, μετά από κλήση της εισαγγελέως. Ο κύριος Νικολαΐδης είχε καταθέσει τότε πως δεν γνώριζε συγκεκριμένα ονόματα για την υπόθεση Koriopolis, μιας και είχε αποχωρήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αρκετό καιρό πριν. Αλλά γνώριζε για την πρώτη παράγκα που είχε ενεργοποιηθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και πως είχε προσπαθήσει και στο παρελθόν να διαμαρτυρηθεί στην διαφαινόμενη σήψη του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιδρώντας, όπως όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα.

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε τις νέες αποκαλύψεις του πρώην προέδρου της ΑΕΚ, για να μάθουμε ποίοι είναι όλοι αυτοί που λυμαίνονται τόσα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έφτασαν στην κατάσταση που είναι τώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ