Seat: Επέκταση της γκάμας και με τζιπ - iefimerida.gr

Seat: Επέκταση της γκάμας και με τζιπ

Seat: Επέκταση της γκάμας και με τζιπ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιτυχία του καινούργιου Leon αλλά και η γενικότερα καλή της πορεία τελευταία έχει ανοίξει την όρεξη της Seat, η οποία μελετά πολύ σοβαρά να παρουσιάσει στο άμεσο μέλλον και ένα SUV. Ενισχυτικά προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί βέβαια και η όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για μοντέλα ανάλογου χαρακτήρα στις περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές.

Το SUV της Seat λοιπόν αναμένεται μέσα στο 2014, ενώ αισθητικά θα προσανατολίζεται στο στυλ του IBX Concept που παρουσιάστηκε στην τελευταία έκθεση της Γενεύης και ενσωματώνει όλα τα στοιχεια της πιο πρόσφατης σχεδιαστικής λογικής των Ισπανών. Η βάση δεν θα είναι άλλη από το πολύ επιτυχημένο πλαίσιο MQB, με τις πολλές δυνατότητες διαμόρφωσης για διάφορα μοντέλα, του ομίλου Volkswagen, στον οποίο άλλωστε ανήκει η ισπανική μάρκα.

Η γκάμα των κινητήρων του τζιπ της Seat, που θα μπορεί να θεωρηθεί και ως crossover και θα έχει σίγουρα και τετρακίνητες εκδόσεις, θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά turbo σύνολα βενζίνης (TSI) και πετρελαίου (TDI). Τα πρώτα θα ξεκινούν κατά πάσα πιθανότητα από τα 1.200 κυβικά και τους 105 ίππους, ενώ οι diesel από την ίδια μεν ισχύ αλλά από τα 1.600 κυβικά.

Seat: Επέκταση της γκάμας και με τζιπ | iefimerida.gr 0
Seat: Επέκταση της γκάμας και με τζιπ | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ