«The Wall» απόψε στο ΟΑΚΑ: Ο Ρότζερ Γουότερς σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα - iefimerida.gr

«The Wall» απόψε στο ΟΑΚΑ: Ο Ρότζερ Γουότερς σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα

«The Wall» απόψε στο ΟΑΚΑ: Ο Ρότζερ Γουότερς σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλοπρεπές οπτικοακουστικό υπερθέαμα των Pink Floyd «The Wall» θα γεμίσει απόψε το ΟΑΚΑ με μία παράσταση ορόσημο της παγκόσμιας ροκ κουλτούρας.

Η μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της περιοδείας του Ροτζερ Γουότερς, ενώ στις στάσεις του ιδρυτή των Pink Floyd, περιλαμβάνονται, εκτός από το ΟΑΚΑ, 25 ακόμη μεγάλα στάδια του εξωτερικού όπως το «Γουέμπλει» του Λονδίνου, το «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι, το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, το «Αρένα» του Αμστερνταμ και το Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Το The Wall, αποτελεί ίσως το πιο επιτυχημένο τουρ στην ιστορία της ροκ μουσικής, αριθμώντας συνολικά 192 παραστάσεις και 3,3 εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Η παράσταση παρουσιάζει την αποξένωση και τη μετάλλαξη του ατόμου και εκτός από το οπτικό της μέρος, τον Ροτζερ Γουότερς θα πλαισιώνει μία πλήρης μπάντα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30, ωστόσο το πρώτο μέρος του σόου θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα διαρκέσει 1 ώρα. Στη συνέχεια θα υπάρχει 25λεπτο διάλειμμα μέχρι τις 22:55 και η συναυλία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί στις 23:55.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ