BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα - iefimerida.gr

BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα

BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW παρουσίασε επίσημα το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο, το i3, στο οποίο έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές. Το i3 λοιπόν θα κοστίζει στη Γερμανία από 34.950 ευρώ, έχει να επιδείξει πολύ καλές –για αυτοκίνητο του είδους- επιδόσεις και μια αυτονομία που πάνω κάτω κυμαίνεται στα 160 χιλιόμετρα.

Η ακτίνα δράσης αυτή μπορεί να επαρκεί για καθημερινές μετακινίσεις, όμως προκειμένου να ξεπεράσει τις τυχόν προκαταλήψεις του κοινού η γερμανική εταιρεία έχει μελετήσει ή θα μελετήσει προγράμματα στήριξης των πωλήσεων του i3.

Έτσι για παράδειγμα όταν οι κάτοχοί του θα χρειάζονται μεγαλύτερους χώρους ή θα πρέπει να καλύψουν αυξημένες αποστάσεις ταξιδεύοντας θα μπορούν να δανείζονται για συγκεκριμένο αριθμό ημερών π.χ. μια 5άρα Touring. Η συγκεκριμένη παροχή θα περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή αγοράς της BMW i3, ενώ είναι βέβαιο πως θα αφορά τις περισσότερες από τις αγορές της Ευρώπης.

BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα | iefimerida.gr 0
BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα | iefimerida.gr 1
BMW i3: Μαζί με το ηλεκτρικό θα παίρνεις και μια 5άρα | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ