«Ροζ» βιβλίο γράφει η Νένα Χρονοπούλου - Οι περιπέτειες της Ελένης και της Κούλας - iefimerida.gr

«Ροζ» βιβλίο γράφει η Νένα Χρονοπούλου - Οι περιπέτειες της Ελένης και της Κούλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο άγραφος νόμος λέει ότι οι σεξουαλικές συζητήσεις μεταξύ γυναικών, μένουν εκεί. Μεταξύ γυναικών. Η Νένα Χρονοπούλου, ωστόσο, επιλέγει κάποιες από τις ιστορίες που «άκουγα σε συγκεντρώσεις με διάφορες γνωστές και φίλες, αλλά και γενικότερα κυρίες που γνώρισα», να τις εκδώσει.

Η κ. Χρονοπούλου, λοιπόν, ετοιμάζει ένα βιβλίο που θα περιγράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τις ερωτικές περιπέτειες 15 γυναικών. Το βιβλίο με τον τίτλο «Αν μιλούσε το... Αι2ον» αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, μαζί με CD, στο οποίο η συγγραφέας θα αφηγείται τις ιστορίες των γυναικών της διπλανής πόρτας.

Η ίδια λέει στην Espresso: «Ετοιμάζω ένα βιβλίο, εμπνευσμένο από όσα Το κεντρικό του θέμα είναι η ερωτική ζωή των γυναικών. Εκεί διαπίστωσα ότι οι γυναίκες έχουν παράπονα από τους άντρες και δεν είναι μόνο της καθημερινότητας. Μου έκανε εντύπωση ότι στην Ελλάδα του 2013, η γυναίκα έχει ταμπού, τα οποία ο σύντροφός της, ο άντρας της, ο εραστής της, ο φίλος της, της τα έχει δημιουργήσει ή της τα έχει αφήσει σε εκκρεμότητα».

Οι ιστορίες που περιγράφονται αφορούν πραγματικά πρόσωπα που δεν κατονομάζονται, φυσικά. Ποια μπορεί να είναι, για παράδειγμα, η Ελένη ή η Κούλα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ