Προσφορές τύπου τηλεμάρκετινγκ από το ΥΠΕΚΑ -Οποιος τρέξει πρώτος να τακτοποιήσει το αυθαίρετο του θα έχει περισσότερες δόσεις - iefimerida.gr

Προσφορές τύπου τηλεμάρκετινγκ από το ΥΠΕΚΑ -Οποιος τρέξει πρώτος να τακτοποιήσει το αυθαίρετο του θα έχει περισσότερες δόσεις

Προσφορές τύπου τηλεμάρκετινγκ από το ΥΠΕΚΑ -Οποιος τρέξει πρώτος να τακτοποιήσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Σταύρος Καλαφάτης σε μία προσπάθεια να πείσει τους πολίτες και ιδιοκτήτες ακινήτων να σπεύσουν να τακτοποιήσουν τα αυθαίρετά τους, υποσχέθηκε προσφορές τύπου τηλεμάρκετινγκ.

Είπε πως όσοι πολίτες τρέξουν να πρώτοι να τακτοποιήσουν τα αυθαίρετά τους, αυξάνουν την περίοδο αποπληρωμής του προστίμου, κερδίζοντας ταυτοχρόνως παραπάνω από 70 δόσεις από αυτές που ίσχυαν μέχρι τώρα. Εκείνος που θα σπεύσει πρώτος (στο πρώτο εξάμηνο από την ισχύ του νόμου) θα έχει 102 δόσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ