Βομβαρδισμένο τοπίο το Κολωνάκι μετά από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε γνωστό σουβλατζίδικο [εικόνες] - iefimerida.gr

Βομβαρδισμένο τοπίο το Κολωνάκι μετά από έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε γνωστό σουβλατζίδικο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γυαλιά καρφιά έγιναν αυτοκίνητα και τζαμαρίες καταστημάτων, γραφείων και σπιτιών στο Κολωνάκι μετά από την έκρηξη βόμβας στις 05:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης σε κατάστημα εστίασης στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Πλουτάρχου.

Οι δράστες έφτασαν στο σημείο με ένα διερχόμενο μηχανάκι και πέταξαν μέσα στο εστιατόριο τσάντα με εκρηκτικό μηχανισμό. Τρεις υπάλληλοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στο μαγαζί, που είδαν και πέταξαν την τσάντα στο δρόμο, με αποτέλεσμα η έκρηξη να γίνει στο πεζοδρόμιο.

Ενα κομμάτι δυναμίτη, ωστόσο, ανεφλέγη μέσα στο κατάστημα και ο αλλοδαπός υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθειά του να σβήσει τη φωτιά.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ