Βέλη Σάκη Ρουβά προς όσους των κριτίκαραν για τη συμμετοχή του στις Βάκχες: Ισως προτιμούσαν να με δουν χωρίς σλιπάκι - iefimerida.gr

Βέλη Σάκη Ρουβά προς όσους των κριτίκαραν για τη συμμετοχή του στις Βάκχες: Ισως προτιμούσαν να με δουν χωρίς σλιπάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, από ηθοποιούς, κριτικούς θεάτρου και πολλούς άλλους για τη συμμετοχή του στην παράσταση «Βάκχες» απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

«Ισως προτιμούσαν να με δουν χωρίς σλιπάκι», είπε ο τραγουδιστής απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Star και πρόσθεσε πως ο ρόλος του Διονύσου που ενσαρκώνει ήταν για αυτόν ένα μεγάλο στοίχημα. «Δεν μπορούσα να συλλάβω πως ένας άνθρωπος θα υποδυόταν έναν Θεό», πρόσθεσε ο Σάκης Ρουβάς.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην αγάπη που του δείχνει το κοινό τονίζοντας ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και τον ακολουθεί και στο θέατρο. «Βλέπω ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται. Βλέπω ότι οι άνθρωποι που με αγαπούν είτε στο τραγούδι, είτε στον κινηματογράφο με ακολουθούν και στο θέατρο. Πολλά νέα παιδιά έρχονται και βλέπουν στην αρχαία τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ