Σε παραβίαση σηματοδότητη οφείλεται πιθανότατα η σύγκρουση των τρένων στην Ελβετία - iefimerida.gr

Σε παραβίαση σηματοδότητη οφείλεται πιθανότατα η σύγκρουση των τρένων στην Ελβετία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερευνα για τα αίτια της μετωπικής σύγκρουσης των δύο τρένων έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Ελβετίας μία μέρα το συμβάν. Σύμφωνα με τα ως τώρα ευρήματα, η αστυνομία καταλήγει στο συμπέρασμα πως ένας από τους δύο μηχανοδηγούς παραβίασε τους φωτεινούς σηματοδότες και προκάλεσε τη σύγκρουση.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί, βέβαια, ποιος από τους δύο έκανε το μοιραίο λάθος και οι έρευνες συνεχίζονται για την συγκέντρωση περισσότερων στοιχείων.

Το σίγουρο είναι πως ο 24χρονος Γάλλος μηχανοδηγός του τρένου που ερχόταν από τη Λωζάνη είναι ο μοναδικός, μέχρι στιγμής, νεκρός από τη σύγκρουση. Η σορός του απεγκλωβίστηκε το πρωί της Τρίτης (30/07). Η αστυνομία εκτιμά ότι μέσα στο τρένο ενδέχεται να είναι εγκλωβισμένος κι ένας νεκρός επιβάτης, αφού κατά τη σύγκρουση η αμαξοστοιχία συρρικνώθηκε κατά οκτώ μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ