Δικάζονται οι οκτώ που συνελήφθησαν στον Υμηττό - ΕΣΗΕΑ: Η μαύρη τρομοκρατία στην ΕΡΤ δεν θα περάσει [βίντεο] - iefimerida.gr

Δικάζονται οι οκτώ που συνελήφθησαν στον Υμηττό - ΕΣΗΕΑ: Η μαύρη τρομοκρατία στην ΕΡΤ δεν θα περάσει [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλεσμα για παρουσία στα δικαστήρια της Ευελπίδων κάνει η ΕΣΗΕΑ (Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών), όπου περίπου στις 12.00 της Τρίτης δικάζονται τα οκτώ άτομα που προσήχθησαν χθες από τον Υμηττό. «Η μαύρη τρομοκρατία στην ΕΡΤ δεν θα περάσει», τονίζει η ΕΣΗΕΑ.

Η ένταση που προκλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο που βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., 30 άτομα, περίπου, οδήγησε σε οκτώ προσαγωγές.

Ολα ξεκίνησαν όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο χώρο όπου βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του κρατικού καναλιού. Το πλήρωμα του περιπολικού που βρίσκεται μόνιμα στην περιοχή εντόπισε την ομάδα που επιχείρησε να περάσει την περίφραξη και ειδοποίησε τα ΜΑΤ.

Οι κατηγορίες που θα αντιμετωπίσουν στο αυτόφωρο, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, οι οκτώ συλληφθέντες, όπως τις είχαν τουλάχιστον διατυπώσει στη ΓΑΔΑ έως τις 3 το πρωί, είναι οι εξής:
Διατάραξη ασφάλειας επικοινωνιών, διακεκριμένες φθορές κατά δημόσιας περιουσίας, απείθεια, αντίσταση κατά της αρχής και απειλές κατά αστυνομικών οργάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ