Ρώσοι νεοναζιστές τρομοκρατούν και ξυλοκοπούν νεαρούς ομοφυλόφιλους - Αυξάνονται τα περιστατικά - iefimerida.gr

Ρώσοι νεοναζιστές τρομοκρατούν και ξυλοκοπούν νεαρούς ομοφυλόφιλους - Αυξάνονται τα περιστατικά

ROSOI-GKEY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που ο Πάπας Φραγκίσκος δηλώνει «ποιος είμαι εγώ για να κρίνω τους γκέι» ομάδες ακραίων εθνικιστών και νεοναζιστών από τη Ρωσία θεωρούν πως είναι υπεράνω όλων και βασανίζουν ομοφυλόφιλους.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο, μέλη εξτρεμιστικών οργανώσεων να προσποιούνται τους γκέι στο ρωσικό facebook (vk.com) προκειμένου να κλείσουν ραντεβού με έφηβους ομοφυλόφιλους και όταν εκείνοι εμφανίζονται στο σημείο συνάντησης να τους βασανίζουν καταγράφοντας τις σκηνές σε κάμερα.

Πριν από μερικές μέρες αναρτήθηκε στο διαδίκτυο 20λεπτο βίντεο που δείχνει νεαρούς Ρώσους να έχουν πιάσει έναν 15χρονο, ο οποίος είχε δώσει ραντεβού με έναν μεγαλύτερο άνδρα. Αντι γι αυτόν εμφανίστηκε μια ομάδα νεοναζί που άρχισε να τρομοκρατεί, να ασκεί έντονη ψυχολογική βία στον ανήλικο που είχε παραλύσει από το φόβο του. Ενας από τους νεοναζί φαίνεται να φέρνει ένα μπουκάλι με ούρα το οποίο το χύνει το κεφάλι του 15χρονου πριν ένας άλλος τον κλωτσήσει. Και κάπου εκεί το βίντεο κόβεται απότομα.

Αρκετά τέτοια βίντεο κυκλοφορούν στη Ρωσία και διανέμονται στους γονείς των «άρρωστων», όπως τους χαρακτηρίζουν, των ομοφυλόφιλων, αλλά και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Το φαινόμενο εξαπλώθηκε από τη στιγμή που ο Βλάντιμιρ Πούτιν πέρασε δύο νόμους που περιορίζουν δραστικά τα δικαιώματα των γκέι στη Ρωσία. Πρόσφατα ένας 23χρονος βασανίστηκε μέχρι θανάτου όταν τον βίασαν με τρία μπουκάλια μπύρας. Η αστυνομία παρακολουθεί από απόσταση τους... διώκτες ομοφυλοφιλίας που δρουν πίσω από την πρόφαση ότι πολεμούν την παιδοφιλία.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το νοσηρότατο βίντεο πατήστε εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ