Γιατί το Channel 4 έκοψε το ριάλιτι με τα όργια και την ουροποσία Βρετανών στην Κέρκυρα - iefimerida.gr

Γιατί το Channel 4 έκοψε το ριάλιτι με τα όργια και την ουροποσία Βρετανών στην Κέρκυρα

Γιατί το Channel 4 έκοψε το ριάλιτι με τα όργια και την ουροποσία Βρετανών στην
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πίσω στο Λονδίνο κάλεσε την ομάδα παραγωγής του ριάλιτι που «Τι συμβαίνει στον Κάβο» το βρετανικό κανάλι Channel 4 μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Sun που ανέφερε πως οι παραγωγοί της σειράς είχαν βάλει στο στόχαστρό τους Βρετανίδες που έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας τόνιζε πως οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ, που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, είχαν προσφέρει μπόνους στους εργαζομένους στην περίπτωση που εντόπιζαν Βρετανίδες, οι οποίες χρησιμοποιούσαν το χάπι της επόμενης ημέρας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα ανέφερε πως το ντοκιμαντέρ εκμεταλλεύεται νεαρά κορίτσια και γι' αυτό πλέον έχει απαγορευθεί η είσοδος των καμεραμάν αυτής της σειράς στο 90% των μπαρ του Κάβου.

Ετσι, την περασμένη Παρασκευή το Channel 4 τερμάτισε τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο του ριάλιτι. Ο υπεύθυνος της εταιρείας Σάιμον Ντίκσον, ζήτησε συγνώμη από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο και δήλωσε ότι διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ