Οι Κινέζοι αεροσυνοδοί μαθαίνουν Κουνγκ Φου για να αμύνονται στις επιθέσεις των εξαγριωμένων επιβατών - iefimerida.gr

Οι Κινέζοι αεροσυνοδοί μαθαίνουν Κουνγκ Φου για να αμύνονται στις επιθέσεις των εξαγριωμένων επιβατών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κίνα έχει ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να κατασκευάσει ορισμένα από τα πλέον υπερσύγχρονα αεροδρόμια, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο οι υπεύθυνοι μοιάζουν να αδυνατούν να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις στην ώρα τους.

Τον Ιούνιο από τις 22.000 πτήσεις που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο του Πεκίνου, μόλις το 18% αναχώρησε σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ κανένα αεροδρόμιο δεν κατάφερε να φτάσει ποσοστό έστω 50%.

Γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη αγανάκτηση τους χιλιάδες ταξιδιώτες που περιμένουν με τις ώρες. Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκαν οκτώ μεγάλες διαδηλώσεις στις πύλες αναχωρήσεων και σε δύο από αυτές πληρώματα αερογραμμών δέχτηκαν επίθεση από το εξαγριωμένο πλήθος.

Την περασμένη εβδομάδα περισσότεροι από 30 επιβάτες, έσπασαν τον κλοιό της ασφάλειας και εισέβαλαν στην πίστα απογείωσης επειδή η πτήση τους είχε επτά ώρες καθυστέρηση. Νωρίτερα, άλλοι επιβάτες επιτέθηκαν και χτύπησαν υπεύθυνη πληρώματος τη στιγμή που υπόλοιποι επιβάτες που δεν συμμετείχαν στην επίθεση χειροκροτούσαν!

Αποτέλεσμα αυτού του ξεσηκωμού είναι τα μέλη των πληρωμάτων να μαθαίνουν Κουνγκ Φου προκειμένου να μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις των επιβατών τόσο κατά τη διάρκεια των πτήσεων, όσο και στο έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ