Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες] - iefimerida.gr

Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2011 ο Ανρί Μουλιάνα σε μια έξαρση επιχειρηματικής ανοησίας δημιούργησε το «Καφέ του Φαντάρου». Μια καφετέρια γεμάτη πολεμικά αναμνηστικά από το στρατό του Αδόλφου Χίτλερ. Ουτε που του πέρασε από το μυαλό ότι αν εξυμνούσε κατ' αυτό τον τρόπο τους Ναζί που αιματοκύλισαν σχεδόν όλο τον κόσμο θα προκαλούσε αντιδράσεις.

Γι αυτό και διαφήμισε το κατάστημά του λέγοντας πως προσφέρει μια «καθημερινή γεύση απο την ποπ κουλτούρα του Χίτλερ και των Ναζί» και ότι μπορεί να κατασκευάσει τα τους πελάτες του ειδικές ναζιστικές εορταστικές τούρτες.

Αρχικά όλα πήγαιναν καλά. Μέχρι που η καφετέριά του έγινε αντιληπτή από τα διεθνή ΜΜΕ και τότε άρχισαν οι αντιδράσεις που ανάγκασαν τον Μουλιάνα να κλείσει το κατάστημα επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή του. Ο Ινδονήσιος, όμως, δεν το βάζει κάτω. Αφού τόνισε πως δεν βλέπει το λόγο που αντιδρά ο κόσμος, ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως σκοπεύει να ανοίξει και πάλι το κατάστημά του, αυτή τη φορά φιλοξενώντας και αναμνηστικά από τις δυνάμεις των συμμάχων. Χωρίς να αφαιρέσει αυτά του Χίτλερ. Δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό.

Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Απειλούν τη ζωή του Ινδονήσιου που άνοιξε καφετέρια φόρο τιμής στους Ναζί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ