Νέο Mitsubishi Evo: High tech, υβριδικό, τετρακίνητο και με 500 άλογα - iefimerida.gr

Νέο Mitsubishi Evo: High tech, υβριδικό, τετρακίνητο και με 500 άλογα

Νέο Mitsubishi Evo: High tech
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα γενιά του Mitsubishi Lancer μπορεί να προετοιμάζεται για το 2014, αλλά το καινούργιο Evo αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά παραπάνω. Κάτι που μόνο θετικά θα πρέπει να αξιολογηθεί, καθώς όσο περισσότερο αργεί τόσο πιο πολύ θα είναι Evolution και τόσο λιγότερο Lancer.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες, λίγες πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας και με τις σαφώς περισσότερες φήμες που κυκλοφορούν, το καινούργιο Evo θα αποστασιοποιείται από πλευράς δυνατοτήτων σε σχέση με τον κλασικό του, παραδοσιακό αντίπαλο το Subaru WRX και θα πλησιάζει περισσότερο το Nissan GT-R. Με εξαίρεση την τιμή του που θα είναι σαφώς πιο προσιτή. Κι αυτό γιατί θα έχει και πάλι τετρακύλινδρο κινητήρα turbo 2.000 κυβικών, ενώ ταυτόχρονα θα χρησιμοποιεί και την ηλεκτρική τετρακίνηση του Outlander PHEV.

Αυτό σημαίνει ότι για να προκύψει η συνδυαστική του ισχύς -που αναμένεται να προσεγγίζει τους 500 ίππους στην plug-in υβριδική εκδοχή του- στην απόδοση του δίλιτρου turbo θα προστίθεται και η ισχύς των 80 ίππων που θα αποδίδει κάθε ένας από τους δύο ηλεκτροκινητήρες που θα μετέχουν στο υβριδικό σύστημα πρόωσής του. Μάλιστα το νέο Mitsubishi Evo θα μπορεί να κινηθεί και καθαρά ηλεκτρικά για μέχρι και 65 χιλιόμετρα όπως δείχνουν τα δεδομένα από το Outlander PHEV που πωλείται ήδη κανονικά στην Ιαπωνία και την Ολλανδία κι έτσι εκτός από πολύ γρήγορο μοντέλο θα είναι και ένα πολύ καθαρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ