Παρανοϊκή και άστεγη χαρακτηρίζουν την Αμάντα Μπάινς οι γονείς της - iefimerida.gr

Παρανοϊκή και άστεγη χαρακτηρίζουν την Αμάντα Μπάινς οι γονείς της

Παρανοϊκή και άστεγη χαρακτηρίζουν την Αμάντα Μπάινς οι γονείς της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νεαρή Αμάντα Μπάινς έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα με τις περιπέτειες της, ενώ όπως αναφέρουν οι γονείς της, είναι εξαιρετικά παρανοϊκή, κάνει χρήση ναρκωτικών και έχει δαπανήσει περισσότερα από 1.2 εκατομμύρια δολάρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Οπως κατέθεσαν την Παρασκευή σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, ο Ρικ και η Λιν Μπάινς η κόρη τους «εμφανίζεται να έχει ένα πρόβλημα κατάχρησης ουσιών» και ότι «είναι εξαιρετικά παρανοϊκή και νομίζει ότι παρακολουθείται ακόμα και στο σπίτι της.»

Σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου, «καλύπτει τους αισθητήρες καπνού με πετσέτες, κλείνει τα παράθυρα με ταινία και καλύπτει το ταμπλό του αυτοκινήτου της με χαρτόνι από φόβο ότι έχει παντού κάμερες»

Η Μπάινς μπήκε στο νοσοκομείο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού οι αρχές είπε ότι άναψε φωτιά σε ένα δρόμο στην γενέτειρά της, Thousand Oaks, της Καλιφόρνια, το βράδυ της Δευτέρας και από τις φλόγες «άρπαξαν» το παντελόνι και ο σκύλος της.

Αυτή τη στιγμή η Μπάινς βρίσκεται στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες με επιτήρηση ψυχιάτρου.

Οι γονείς της δήλωσαν ότι έμαθαν πως η κόρη τους είχε επιστρέψει στην Καλιφόρνια από το διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη δύο ημέρες πριν από το περιστατικό. «Δεν είμαστε σίγουροι που είχε μείνει στο μεταξύ. Πιστεύουμε ότι είναι ουσιαστικά άστεγη.» κατέθεσαν

Η Μπάινς είχε περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, σύμφωνα με τους γονείς της είπε, αλλά σήκωσε 100.000 δολάρια σε μετρητά τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Η κατάθεση αυτή ρίχνει επίσης φως στην ανησυχητική πρόσφατη συμπεριφορά της ηθοποιού στο Twitter.

«Η Αμάντα έχει βαθιά θέματα με την εικόνα του σώματος της και έχει εμμονή με την ιδέα ότι όλοι είναι άσχημοι», δήλωσαν οι γονείς της. «Μιλά ασταμάτητα για κοσμητικές χειρουργικές επεμβάσεις που θέλει να κάνει. Ανησυχούμε ότι οι χειρουργικές επεμβάσεις που θέλει να είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς για την υγεία της.»

Ο δικαστής έχει προγραμματίσει ακρόαση για το θέμα στις 9 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ