Αγιο είχε ο τραγουδιστής των Koza Mostra: Γλύτωσε από σοβαρό τροχαίο - iefimerida.gr

Αγιο είχε ο τραγουδιστής των Koza Mostra: Γλύτωσε από σοβαρό τροχαίο

Αγιο είχε ο τραγουδιστής των Koza Mostra: Γλύτωσε από σοβαρό τροχαίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από θαύμα γλύτωσε ο τραγουδιστής τον Κόζα Μόστρα και η σύντροφος του Χαρά, όταν φεύγοντας από την Ορεστιάδα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μαζί με τους δύο σκηνοθέτες του συγκροτήματος συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και ανετράπη.

Οπως αναφέρει ο τραγουδιστής, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ξεκινήσαν να φύγουν από την Ορεστιάδα όπου είχαν συναυλία και το αυτοκίνητο οδηγούσε ο σκηνοθέτης των βίντεοκλιπ του συγκροτήματος Κυριάκος Νοχουτίδης με συνοδηγό τη σύζυγο και συνεργάτιδα του, ενώ ο ίδιος ο Ηλίας και η σύντροφος του κοιμόντουσαν στο πίσω κάθισμα.

Ο οδηγός προκειμένου να αποφύγει ένα ζώο που πετάχτηκε στη μέση του δρόμου, έκανε έναν ελιγμό, το όχημα τους συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα και έπεσε με σφοδρότητα στο διάζωμα ανάμεσα στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ηλία Κόζα στην Espresso, «το αυτοκίνητο ανατράπηκε, έφερε πέντε τούμπες και προσγειώθηκε πλάγια»

Ο ίδιος ο τραγουδιστής κάνει λόγο για θαύμα, αφού ο οδηγός και συνοδηγός φορούσαν ζώνες ασφαλείας, ο ίδιος γλύτωσε με μερικές μελανιές, ενώ η σύντροφός του έσπασε τρία πλευρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ