Στο χειρουργείο η Κατερίνα Ζαρίφη - iefimerida.gr

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Ζαρίφη

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Ζαρίφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη την ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης αυχένα.

Σύμφωνα με την Espresso, η παρουσιάστρια υποβλήθηκε στην επέμβαση το περασμένο Σάββατο και τώρα αναρρώνει στο σπίτι της. «Το χειρουργείο διήρκεσε τρεις ώρες. Είχα σοβαρό πρόβλημα, μούδιαζαν τα χέρια μου και υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να μετακινηθώ", δηλώνει η ίδια και σημειώνει: "Το πρόβλημα μπορεί να δημιουργήθηκε από υπερκόπωση ή από κάποιο παλιό χτύπημα που μπορεί να είχα και να μην του έδωσα σημασία. Τώρα πονάω αλλά το παλεύω».

Αν και το πρόβλημα την ταλαιπωρούσε αρκετά, η δημοσιογράφος δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν συνεργάτη της τι περνούσε. Όπως την ενημέρωσαν οι γιατροί θα έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση πολύ νωρίτερα, όμως η έλλειψη χρόνου την έκανε να αναβάλλει την απόφαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ