«Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές πριν την εργασιακή εφεδρεία» - iefimerida.gr

«Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές πριν την εργασιακή εφεδρεία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος, μίλησε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και σε ερώτηση για τις ΔΕΚΟ και το πλεονάζον προσωπικό, εκτίμησε ότι «υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις».

Συγκεκριμένα ο κ. Μόσιαλος είπε «Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις: οι μετατάξεις στο δημόσιο, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, η εθελούσια έξοδος, η μερική απασχόληση. Υπάρχει η εργασιακή εφεδρεία, μετά από όλα αυτά. Έχουμε πολύ χρόνο σε σχέση με τη συζήτηση περί εργασιακής εφεδρείας. Οι διαδικασίες θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ με αξιοκρατικό και αντικειμενικό τρόπο. Ας κάνουμε αυτές τις διαδικασίες πρώτα και μετά βλέπουμε».

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Μόσιαλος, ερωτηθείς για το άρθρο της Wall Street Journal υπέρ της πολιτικής Σαμαρά, τόνισε πως δεν σχολιάζει δημοσιεύματα αλλά υπενθύμισε ότι «η ίδια εφημερίδα, η Wall Street Journal, επί ενάμιση χρόνο τώρα επιχειρηματολογεί υπέρ της πτώχευσης της χώρας. Δεν ξέρω κατά πόσο κάνει καλό ένα δημοσίευμα υπέρ των απόψεων του αρχηγού της ΝΔ, από μια εφημερίδα η οποία επιχειρηματολογεί υπέρ της πτώχευσης της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ