Cocaine death 3: Lurking for the END of this world - iefimerida.gr

Cocaine death 3: Lurking for the END of this world

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανίερη τριάδα του blackdarkambientdoom εξτρεμισμού δημιουργήθηκε κάπου το 2000 από τρία μελή της ιεράς εξέτασης με τα ονόματα Draenzarth, Drakhon και Grahelm. H ψυχεδελική θεώρηση του μονότονου blackmetal μέσω της avant garde πολυπλοκότητας, τους οδήγησε, χωρίς καν να το θέλουν σε ένα ευρύτερο undergroυnd ακροατήριο .

Τα δυο πρώτα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν το 2002 και 2003 αντίστοιχα, με τους απλοϊκούς τίτλους END 1 και END 2, συγκέντρωναν την Black metal αποστροφή, μαζί με μελαγχολικά καθαριστικά crescendos, dark ambient καταιγίδες του βορρά, και μια ενοχλητική ανθρώπινη σήψη, τόσο στον στιχουργικό τομέα όσο και στα minimal artworks τους, με τα παρανοϊκά πλήκτρα να σε βάζουν κατευθείαν στον διεστραμμένο πύργο των παραισθήσεων, με την ζάλη του αληθινού να μετατρέπεται σε ένα εφιαλτικό μέλλον με πολλή πικρή κατάληξη.

There’s no longer a moon to wash the sun

There’s no longer a sun to stray the darkness…

Η αλήθεια όταν μετατρέπεται σε βαγόνι ψέματος για να ελέγξει μάζες, και όταν το αντίστροφο γίνεται κανονικό σε έναν κόσμο οχετό, που πάσχει από ευθυνοφοβία και προσπαθεί να πετάξει τα προβλήματά του σε ξένες πλάτες, όταν ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου επειδή είναι ο πιο εύκολος δρόμος τότε… ‘melancholy vomits hatred’. Κάτι περίεργα παιδιά ορίζουν την γραμμή της πραγματικότητας από την ψευδαίσθηση, κυκλοφορώντας έργα τέχνης που έχουν το σθένος της μοιραίας αλλαγής, σε έναν κόσμο που καθημερινά πάει όλο και πιο κάτω στον βούρκο της παρακμής.

Οι END στέκουν σαν μαύροι φρουροί, με βλοσυρά μάτια και μαυροστολισμενες κάπες πάνω στα σύγχρονα βουνά των παραισθήσεων και δημιουργούν μουσική. Για έναν κόσμο που αναπόφευκτα θα πέσει στην φωτιά που γέννησαν αυτοί. Οι προδότες της ανθρώπινης ζωής και των συναισθημάτων. Δεν έχουν πολλή χρόνο ακόμα ζωής οι εραστές του προκατακλυσμιαίου τέλους.

What you expect comes nothing

Your dreams build your death

No hope

In a little rotten world

You are empty

Empty.

Ηλίας Αποστολάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ