CINETROLL: Πόσο καλή ιδέα μπορεί να είναι μια ταινία Batman εναντίον Superman; [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

CINETROLL: Πόσο καλή ιδέα μπορεί να είναι μια ταινία Batman εναντίον Superman; [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος αναμεταδίδει τα 7 πιο καυτά κινηματογραφικά νέα, συναντώντας το νέο «Μωρό της Ρόζμαρι» και τον Ράσελ Κρόου να υποδύεται τον βιβλικό Νώε δια χειρός Αρονόφσκι, παρουσία ιερέων.

*Ξέραμε τον σκηνοθέτη, όμως δεν ξέραμε τον συνθέτη. Μόνο που σε μια ταινία ορόσημο όπως είναι το «Star Wars» ο συνθέτης του soundtrack είναι εξ' ίσου σημαντικός. Με το μουσικό θέμα που εν προκειμένω συνέθεσε ο Τζον Ουίλιαμς για την ταινία του 1977 να είναι γνωστό ακόμα και σε όσους δεν έχουν σχέση με τη μυθολογία της διαστημικής όπερας. 81 ετών σήμερα, αλλά ακμαίος και δημιουργικός ο βραβευμένος με 5 Όσκαρ συνθέτης, ανακοινώθηκε πως θα «ντύσει» μουσικά και την έβδομη ταινία της σειράς που θα κυκλοφορήσει το 2015 σε σκηνοθεσία του Τζ. Τζ. Έιμπραμς.

*Μερικά πράγματα, γράφουν πάνω τους τη λέξη «λάθος» πριν καν τα δεις, μόνο σαν ιδέα. Και κάτι τέτοιο (μέχρι αποδείξεως του εναντίου) συμβαίνει με την απόφαση του τηλεοπτικού δικτύου CBS να μετατρέψει το «Μωρό της Ρόζμαρι», την κλασσική ταινία τρόμου του Ρομάν Πολάνσκι που βασιζόταν σε ένα μυθιστόρημα του Άιρα Λέβιν, σε μίνι σειρά 4 επεισοδίων που θα εξελίσσεται στο Παρίσι, για την ερχόμενη σεζόν.

*Μερικά πράγματα γράφουν πάνω τους τη λέξη «κίνδυνος» και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην μεταμορφωθεί σε «λάθος». Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την ανακοίνωση του σκηνοθέτη Ζακ Σνάιντερ («Άνθρωπος από Ατσάλι») και των στούντιο της Warner Bros (που διαθέτει τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τον Batman και τον Superman) όσον αφορά την επόμενη ταινία τους. Που θα είναι μια ταινία με τον Batman εναντίον του Superman. Κάτι που προκαλεί ένα μικρό πανικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο Σνάιντερ, έχοντας μόνο ένα σούπερ ήρωα στα χέρια του, κατάφερε να γκρεμίσει μια ολόκληρη πόλη στην τελευταία του ταινία.

*Δύο εξαιρετικοί δημιουργοί σε δύο ταινίες που γυρίζονται αυτή τη στιγμή και περιμένουμε με ανυπομονησία και φόβο την προβολή τους για το 2014. Για τον Μάικλ Μαν («The Insider», «Heat») το κυβερνοθρίλερ «Cyber» που γυρίζει αυτόν τον καιρό στην Κίνα, με πρωταγωνιστή τον Θωρ – Κρις Χέμσγουορθ, είναι μια ευκαιρία να αποδείξει ότι διαθέτει ακόμα αυτό το κάτι που μένει, μετά τα απογοητευτικά «Μiami Vice» και «Public Enemies». Για τον πάντα ιδιαίτερο Ντάρεν Αρονόφσκι («Ο μαύρος κύκνος») είναι το μεγάλο στοίχημα της αναμέτρησης του προσωπικού του οράματος, με τη Βίβλο και τον «Νώε». Τη νέα του ταινία γύρω από τον γνωστό καραβοκύρη του κατακλυσμού, με τον Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστή και τους Άντονι Χόπκινς, Έμα Ουότσον, Τζένιφερ Κόνελι στο πλάι του. Την οποία κι εδώ είναι το άουτς της είδησης αποφάσισε να προμοτάρει, προβάλλοντας επιλεγμένες σκηνές στο Echo Conference. Ένα ετήσιο εκκλησιαστικό καλλιτεχνικό φεστιβάλ του Ντάλας παρουσία ιερέων μεταξύ άλλων, για καλλιτέχνες και projects που αφορούν στη θρησκεία το οποίο είχε επισκεφθεί και ο Μελ Γκίμπσον με τα «Πάθη του Χριστού». Κάνε το σταυρό σου τώρα όμως (μέχρι το Μάρτιο του 2014 που η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες).

*Μπορεί ο «Μοναχικός Καβαλάρης» να αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες της Disney, όμως ούτε το στούντιο, ούτε ο 50χρονος Τζόνι Ντεπ φαίνονται διατεθειμένοι να το βάλουν κάτω. Λογικό αφού με εξαίρεση τη συγκεκριμένη ταινία, η μέχρι τώρα συνεργασία τους, έχει αποδειχτεί μια τρελή χρηματομηχανή, με αποτέλεσμα και οι δύο πλευρές να δηλώνουν πανέτοιμες για τους «Πειρατές της Καραϊβικής 5» και την «Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων 2».

*Με το «The Wolverine» να κυριαρχεί στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα, χωρίς όμως να ικανοποιεί απόλυτα τους θεατές, οι προσδοκίες στρέφονται όπως είναι αναμενόμενο στην έβδομη ταινία από το σύμπαν των X – Μen. Το «X Men - Days of Future Past» που είναι προγραμματισμένη για έξοδο στις αίθουσες τον Μάιο του 2014 και σηματοδοτεί την επιστροφή στην καρέκλα του σκηνοθέτη Μπράιαν Σίνγκερ. Του ανθρώπου που έγραψε ιστορία με τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς. Όπως ανακοινώθηκε στο Comic Con του Σαν Ντιέγκο, τα γεγονότα της νέας ταινίας θα λαμβάνουν χώρα, μια δεκαετία μετά από το «X – Men: Τhe Last Stand» αλλά και από το «X – Men: First Class», την πιο πρόσφατη ταινία με όλη την ομάδα των μεταλλαγμένων που όμως ήταν στην ουσία ένα prequel αφού παρουσίαζε την αρχή της ιστορίας τους. Κι αυτό θα γίνει εφ' όσον στην καινούργια ταινία θα υπάρξει ταξίδι στο χρόνο, με τους ήρωες να συναντιούνται με τις νεότερες εκδοχές των εαυτών τους. Κι ένα εντυπωσιακό cast που θα περιλαμβάνει σχεδόν όλους όσους έχουν παίξει τα μέλη της ομάδας των μεταλλαγμένων και στις δύο εκδοχές. Δηλαδή τους Ίαν Μακέλεν, Πάτρικ Στιούαρτ, Τζέιμς Μακαβόι, Χιου Τζάκμαν, Μάικλ Φασμπέντερ, Χάλι Μπέρι, Τζένιφερ Λόρενς και άλλους.

*Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από τις λουσάτες «ένοχες» τηλεοπτικές απολαύσεις εποχής, ξιφομαχιών, ίντριγκας και φυσικά σεξ. Κάτι που όπως έχει αποδείξει το κανάλι Starz με τον «Σπάρτακό» του και όχι μόνο, ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον. Και συνεχίζει με δύο πολυαναμενόμενα projects που θα κάνουν ότι μπορούν για να συντηρήσουν τη φήμη του. Το πρώτο ξεκινάει την προβολή του στην αμερικάνικη τηλεόραση στις 10 Αυγούστου, ονομάζεται «The White Queen», είναι συμπαραγωγή με το BBC και αναφέρεται στον περίφημο Πόλεμο των Ρόδων στη μεσαιωνική Αγγλία, βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Φιλίπα Γκρέγκορι. Το δεύτερο, είναι μια πειρατική περιπέτεια, τόσο φασαριόζικη και βίαιη όσο ακριβώς θες να περιμένεις. Πως αλλιώς θα ήταν εφ' όσον την παραγωγή της σειράς «Black Sails» υπογράφει ο κος «Transformers», Μάικλ Μπέι; Πρόκειται για ένα πρίκουελ του κλασσικού μυθιστορήματος του Ρόμπερτ Λουίς Στίβενσον το «Νησί των Θησαυρών». Τα αποσπάσματα της σειράς που προβλήθηκαν στο Comic Con, προκάλεσαν τέτοιο ενθουσιασμό στο κοινό, που το κανάλι παρήγγειλε ήδη τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, χωρίς καν να έχει προβληθεί ο πρώτος ο οποίος έχει προγραμματιστεί από το κανάλι για τον Ιανουάριο του 2014. Δύο σειρές, που όπως μπορείς να δεις και παρακάτω από τα trailer, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσουν όσον αφορά τη σαπουνόπερα, το σεξ και τη βία. Για την ιστορική ακρίβεια, να ανοίξεις κανένα βιβλίο παλιοτεμπέλα.

*** ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο www.twitter.com/klarinabourana. Κάντε LIKE στην επίσημη σελίδα του fb www.facebook.com/SigaikaProductions για να μαθαίνετε όσα χρειάζεστε, προκειμένου να καίτε τον εγκέφαλο (των άλλων) ή επικοινωνήστε με το terra_gelida@hotmail.com για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ