Εκαναν την BMW πισίνα για να γλιτώσουν από τη ζέστη και η αστυνομία τους συνέλαβε επειδή δεν είχαν πινακίδα! [εικόνα] - iefimerida.gr

Εκαναν την BMW πισίνα για να γλιτώσουν από τη ζέστη και η αστυνομία τους συνέλαβε επειδή δεν είχαν πινακίδα! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν ακούς για φτιαγμένη BMW, το μυαλό σου πάει σε κάποιο χαμηλωμένο μοντέλο, με black light από κάτω και στερεοφωνικό που ξυπνάει δέκα γειτονιές. Υπάρχει και πιο η καλοκαιρινή, δροσερή έκδοση.

Τέσσερα αδέρφια από τη Γερμανία αποφάσισαν να μετατρέψουν το αυτοκίνητό του σε κινητή πισίνα. Εβγαλαν τα καθίσματα, το έβαψαν μπλε, έβαλαν περιμετρικά ξύλο θαλάσσης, για θέση το οδηγού χρησιμοποίησαν μια καρέκλα παραλίας, το γέμισαν νερό και βγήκαν βόλτα. Χαλαρά, διότι μετά τις μετατροπές το αμάξι είναι μόνο μία ταχύτητα και πήγαινε με 20 χλμ. την ώρα.

Στο δρόμο, όπως αναφέρει το Spiegel τους πέτυχαν αστυνομικοί και τους έκοψαν κλήση. Για τι λέτε; Οχι για τις μετατροπές, αλλά επειδή δεν είχαν πινακίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ