Το πρώτο virtual μπακάλικο στο μετρό της Ν.Κορέας - iefimerida.gr

Το πρώτο virtual μπακάλικο στο μετρό της Ν.Κορέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν νόμιζες ότι τα ψώνια μέσω ίντερνετ είναι το μέλλον, είσαι οικτρά γελασμένος. Το κατάστημα του μέλλοντος είναι μία αφίσα στο μετρό, που σκανάρεις με το smartphone και αγοράζεις ό,τι φωτογραφίζεις.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Tesco Homeplus άνοιξε το προηγούμενο φθινόπωρο ένα εικονικό μπακάλικο στο μετρό της Ν. Κορέας, δίνοντας την ευκαιρία στους ακόρεστους καταναλωτές να ψωνίζουν ενώ μετακινούνται στη δουλειά. Η τεράστια αφίσα που έχει τοιχοκολληθεί στο σταθμό, μοιάζει με σταντ σουπερμάρκετ, όπου τα προϊόντα παρουσιάζονται εικονικά και μπορείς να τα αγοράσεις φωτογραφίζοντας το barcode που τους αντιστοιχεί. Αφού ο επίδοξος καταναλωτής περάσει τις φωτογραφίες στον λογαριασμό που έχει στην εταιρία, τα ψώνια μεταφέρονται σπίτι του με delivery μέσα στην ίδια μέρα.

Το παρακάτω εταιρικό βίντεο, δείχνει πώς η πατέντα της Homeplus έχει διαδοθεί –γρήγορα και ανησυχητικά- και πόσο πρακτικό είναι να αγοράζει π.χ. φρούτα και ψάρια, με βάση το ολόγραμμά τους. Μετά μην διαμαρτύρεσαι αν είναι μάπα το καρπούζι, έφταιγε η pic…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Smartphone Κορέα e-shopping homeplus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ