Η νευρική ανορεξία μπορεί να οδήγησε στον θάνατο τη Βαλέρια - iefimerida.gr

Η νευρική ανορεξία μπορεί να οδήγησε στον θάνατο τη Βαλέρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νόσος που τείνει να γίνει η μάστιγα της σόουμπιζ ευθύνεται κατά πάσα πιθανότατα για τον θάνατο του γνωστού μοντέλου Βαλέριας Μεζιριάδου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Έθνος", όλα τα ενδεχόμενα, από παθολογικά αίτια έως και εγκληματική ενέργεια, εξετάζονται για τον θάνατο γνωστού μοντέλου, ηλικίας 33 χρόνων, που πέθανε προχθές το μεσημέρι στο σπίτι φίλου της που τη φιλοξενούσε, στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Η πιθανότερη πάντως εκδοχή είναι η άτυχη Β.Μ. ομογενής από τη Γεωργία να έχασε τη ζωή της λόγω νευρικής ανορεξίας, καθώς, όπως τονίζουν πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον της, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε αδυνατίσει πάρα πολύ.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η 33χρονη έφερε έναν μώλωπα στο κεφάλι κάνει τους αστυνομικούς που την αντίκρισαν νεκρή στο σπίτι του φίλου της πιο προσεκτικούς στην έρευνα.

Αν και όλες οι λεπτομέρειες εξετάζονται εξονυχιστικά, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο διαμέρισμα του φίλου της που τη φιλοξενούσε δεν διαπίστωσε εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή, από την οποία θα διαπιστωθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της 33χρονης.

Η άτυχη κοπέλα είχε συμμετάσχει σε πρόσφατο πολυσυζητημένο πάρτι γνωστού επιχειρηματία και της πρώην τηλεπαρουσιάστριας συζύγου του στο θωρηκτό Αβέρωφ, όπου μαζί με άλλα μοντέλα υποδεχόταν τους προσκεκλημένους στο θωρηκτό.

Όπως έλεγαν φίλοι της, η Β.Μ. τη βραδιά εκείνη "ήταν πολύ όμορφη και λαμπερή, γεμάτη ζωντάνια και ζωή" αν και επέμεναν ότι τις τελευταίες μέρες "είχε γίνει σκιά του εαυτού της, αφού είχε αδυνατίσει πάρα πολύ".

Η 33χρονη είχε ξεκινήσει την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ μέσα από τον διαγωνισμό Playmate, στον οποίο μάλιστα είχε βγει πρώτη αναπληρωματική το 2001.

Ο διαγωνισμός αυτός της έδωσε το εισιτήριο για πολλές εμφανίσεις σε πασαρέλες στην Ελλάδα.

Για πολλά χρόνια, παράλληλα με το μόντελινγκ, η ομογενής από τη Γεωργία εργαζόταν στην υποδοχή γνωστών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον χώρο του μόντελινγκ εντυπωσίασε, ενώ έκανε αρκετές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ