Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στη λογική κόμματος «σούπερ μάρκετ» - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στη λογική κόμματος «σούπερ μάρκετ»

Κωνσταντινόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται στη λογική κόμματος «σούπερ μάρκετ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος εκτόξευσε πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «FREE SUNDAY» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει «ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί εναγωνίως, σε ένα πλαίσιο χαλαρών ιδεολογικών γραμμών, να καρπωθεί όσες περισσότερες ψήφους μπορεί απευθυνόμενος στους πάντες: στο ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, τους ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ κτλ. Αυτού του τύπου η πολλυσυλλεκτικότητα αρχών και αξιών εντάσσεται στη λογική του κόμματος «σούπερ μάρκετ». Ο κ. Τσίπρας καλεί τον ψηφοφόρο να «ψωνίσει» ό,τι θέλει από ένα υπερκατάστημα ιδεολογιών».

Παράλληλα πρόσθεσε πως το ΠΑΣΟΚ φέρει αυτή τη στιγμή την ιστορική ευθύνη της διάσωσης της χώρας και των πολιτών. Εγγυάται με την παρουσία του στη συγκυβέρνηση την πολιτική σταθερότητα.

Σε ερώτηση για το δεύτερο κύμα της διαθεσιμότητα ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε «οι προϋποθέσεις που θέτει το ΠΑΣΟΚ για την ορθή μεταρρύθμιση στη Δημόσια Διοίκηση είναι η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η δικαιοσύνη», ενώ τόνισε «θα υπάρχει μία πρόσληψη για κάθε απόλυση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ