Εκπληκτικές εικόνες: Ενας πανέξυπνος βάτραχος φτιάχνει ομπρέλα για να προστατευθεί από τη βροχή - iefimerida.gr

Εκπληκτικές εικόνες: Ενας πανέξυπνος βάτραχος φτιάχνει ομπρέλα για να προστατευθεί από τη βροχή

Εκπληκτικές εικόνες: Ενας πανέξυπνος βάτραχος φτιάχνει ομπρέλα για να προστατευθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 27χρονος φωτογράφος Πένκντιξ Πάλμε είναι γνωστός για τις εκπληκτικής λεπτομέρειας φωτογραφίες που απεικονίζουν διάφορα ζώα σε εντυπωσιακές στιγμές, πότε «στημένες» και πότε φυσικές.

Πριν από μερικούς μήνες, ωστόσο, φαίνεται πως ξεπέρασε τον εαυτό του παρακολουθώντας ένα πραγματικά εκπληκτικό βάτραχο να βρίσκει τον πιο αποδεδειγμένο και «ανθρώπινο» τρόπο να προστατευθεί από τη βροχή.

Ενώ βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του στην Ιάβα της Ινδονησίας παρατήρησε έναν βάτραχο να προσπαθεί να προστατευθεί από την ξαφνική βροχή.

Το πανέξυπνο αμφίβιο βρήκε την πιο φυσική ομπρέλα του κόσμου, ένα φύλλο φτιαγμένο ακριβώς για τις μικροσκοπικές διαστάσεις του, το οποίο κρατούσε συνεχώς για ολόκληρο το μισάωρο που διήρκεσε η βροχή.

Μάλιστα, ανάλογα με τη φορά των σταγόνων, τη μετακινούσε κιόλας για να παραμείνει απόλυτα προστατευμένος.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατηγορούν τον φωτογράφο πως οι λήψεις αυτές είναι στημένες, αλλά ακόμα και έτσι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ