Μάχη με τις φλόγες στη Μεσσαρά Ηρακλείου – Απειλούνται σπίτια στα κοντινά χωριά - iefimerida.gr

Μάχη με τις φλόγες στη Μεσσαρά Ηρακλείου – Απειλούνται σπίτια στα κοντινά χωριά

Μάχη με τις φλόγες στη Μεσσαρά Ηρακλείου – Απειλούνται σπίτια στα κοντινά χωριά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το πρωί στη Μεσσαρά Ηρακλείου, όπου, δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες για να προστατεύσουν οικισμό που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Το πύρινο μέτωπο βρίσκεται κοντά στο χωριό Πόμπια, ενώ ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι με τον μικρό οικισμό της Αληθινής να απειλείται από τη φωτιά.

Οι φλόγες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα σπίτια και κάτοικοι, εθελοντές μαζί με τους πυροσβέστες προσπαθούν από κοινού να προστατεύσουν το χωριό και τις περιουσίες τους.

Πυρκαγιά και σε σαλέ στο Μαίναλο

Φωτιά εκδηλώθηκε, από άγνωστη έως στιγμής αιτία, στο σαλέ όπου στεγάζεται η καφετέρια του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου, στην Οστρακίνα.

Η φωτιά περιορίστηκε και κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία Τρίπολης και υδροφόρες του δήμου, αλλά στον χρόνο που χρειάστηκε για να γίνει αντιληπτό το συμβάν και να φτάσουν στο χιονοδρομικό κέντρο δυνάμεις κατάσβεσης, το σαλέ, ιδιοκτησίας του παραρτήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου, υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Τρίπολης.

Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ