Οι υποψήφιες νύφες για τον μόλις 5 ημερών γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μιντλετον - iefimerida.gr

Οι υποψήφιες νύφες για τον μόλις 5 ημερών γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μιντλετον

Οι υποψήφιες νύφες που «ερίζουν» για τον μόλις 5 ημερών γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το βασιλικό βρέφος να βρίσκεται μόλις ελάχιστες ημέρες σε τούτο τον μάταιο κόσμο, ωστόσο, ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα είναι σε μερικά χρόνια ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στην Ευρώπη κάτι που ωθεί τις απανταχού «γαλαζοαίματες» υποψήφιες νύφες σε έναν άτυπο και πλήρως «ανήλικο» ανταγωνισμό.

Ο μικρός Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής για το θρόνο καθώς προηγούνται ο παππούς του Κάρολος και ο πατέρας του Ουίλιαμ, ενώ, προς το παρόν, η αειθαλής προγιαγιά του Ελισάβετ δεν δείχνει διατεθειμένη να αποχωριστεί ακόμα το θρόνο.

Το σίγουρο είναι ότι όταν, μετά από αρκετές δεκαετίες, έρθει η ώρα του γάμου θα υπάρχουν αρκετές γαλαζοαίματες υποψήφιες νύφες για να διαλέξει.

Η λίστα είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τις ακόλουθες, όπως τις παραθέτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Λεονόρ ή η Σοφία της Ισπανίας: Η επτάχρονη κόρη του πρίγκιπα Φελίπε, αλλά και η 5χρονη αδερφή της Σοφία οι οποίες είναι αντίστοιχα στην τρίτη και τέταρτη θέση για τη διαδοχή στον ισπανικό θρόνο.

Ελίζαμπεθ του Βελγίου: Η παραίτηση του Αλβέρτου έφερε ανακατατάξεις στη σειρά διαδοχής, καθώς βασιλιάς είναι πλέον ο γιος του Φελίπε και η 11χρονη κόρη του είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής.

Ιζαμπέλα της Ολλανδίας: Η εξάχρονη αδερφή του μόλις επτά ετών διαδόχου του ολλανδικού θρόνου είναι και αυτή μια από τις υποψήφιες «γαλαζοαίματες» νύφες.

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Εστέλε: Η μόλις 17 μηνών κόρη της διαδόχου του Σουηδικού θρόνου είναι και η νύφη που βρίσκεται πιο κοντά ηλικιακά στον Γεώργιο – Αλέξανδρο Λουδοβίκο.

Η Ινγκριντ της Νορβηγίας: Η 9χρονη κόρη του πρίγκιπα της Νορβηγίας μπαίνει και αυτή δυνατά στη λίστα με τα φαβορί για το... χέρι του πρωτότοκου γιου του Ουίλιαμ και της Κέιτ.

Ο ανταγωνιστής

Ωστόσο το νεογέννητο παιδί του πριγκιπικού ζεύγους δεν «παίζει μόνο του» σε αυτή την κούρσα καθώς υπάρχει έντονος ανταγωνισμός προς Δανία μεριά και έρχεται από τον 7χρονο διάδοχο του θρόνου Κρίστιαν Βάλντεμαρ που είναι και ο μοναδικός (μαζί με τον Γεώργιο Αλέξανδρο) άρρεν διάδοχος αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.

Από την άλλη μεριά, βέβαια, δεν αποκλείεται ο μικρός Γεώργιος, όταν μεγαλώσει να μας γράψει όλους στα παλιά του τα παπούτσια και να παντρευτεί μια «απλή θνητή» όπως έκανε κι ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ