Bugatti Veyron Jean-Pierre Wimille: Πιο special και άρα ακόμα πιο ακριβή - iefimerida.gr

Bugatti Veyron Jean-Pierre Wimille: Πιο special και άρα ακόμα πιο ακριβή

Bugatti Veyron Jean-Pierre Wimille: Πιο special και άρα ακόμα πιο ακριβή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνομα Jean-Pierre Wimille είναι 100% βέβαιο ότι δεν σας λέει απολύτως τίποτα, όμως τη δεκαετία του '30 ήταν ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος εργοστασιακός οδηγός αγώνων της Bugatti, που είχε κερδίσει δύο φορές, το 1937 και το 1939, τις 24 Ώρες του Le Mans με μια 57C Tank.

Προκειμένου λοιπόν να τιμήσει τη μνήμη και την ιστορία του Wimille, καθώς και άλλων προσωπικοτήτων που έχουν σχέση με τη μάρκα, αλλά και για να διατηρήσει όσο γίνεται ακόμα στην επικαιρότητα τη Veyron, η Bugatti θα παρουσιάσει μια σειρά που θα αποτελείται από 6 ειδικά μοντέλα και θα λέγεται Vitesse Editions. Η Veyron Jean-Pierre Wimille θα είναι η πρώτη σε αυτήν τη σειρά, θα κατασκευαστεί μόλις 3 φορές και το ιδιαίτερο γνώρισμά της θα είναι τα μπλε στοιχεία στο αμάξωμα από ανθρακονήματα.

Βάση της θα είναι η Grand Sport Vitesse των 1.200 ίππων, ενώ η τιμή της θα ξεπερνά εμφανώς τα 2,27 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η τελευταία. Άλλωστε οι ειδικές εκδόσεις ενός πολύ ειδικού εξ ορισμού μοντέλου σηκώνουν ανατιμήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ