Ξύλο στις φυλακές με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο - iefimerida.gr

Ξύλο στις φυλακές με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον... πληθωρικό Αχιλλέα Μπέο σημειώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις φυλακές του Ναυπλίου, όπου κρατείται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου λόγω της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

O προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων», πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος, το βράδυ της Τρίτης ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό επεισόδιο με συγκρατούμενούς του στις Φυλακές Ναυπλίου. Οι πληροφορίες λένε πως Μπέος και κρατούμενοι αλληλογρονθοκοπήθηκαν βίαια και χρειάστηκε η επέμβαση των φρουρών για να επανέλθει η τάξη.

To γεγονός διαψεύδεται από τον πρόεδρο του συλλόγου σωφρονιστικών υπαλλήλων Ναυπλίου Νίκο Κωστόπουλο. «Αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας και αισχρά ψεύδη. Προσβάλλουν, τόσο εμάς, όσο και τον κ. Μπέο, ο οποίος είναι ευγενέστατος και μάλιστα, βοηθάει άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.

πηγή: exedrasports.gr, sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φυλακές μπεος Ναύπλιο κρατούμενοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ