Τάτα Μαρτίνο: Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία - iefimerida.gr

Τάτα Μαρτίνο: Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 50χρονος Αργεντινός τεχνικός που αντικαθιστά τον Τίτο Βιλανόβα στον πάγκο τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις τη μεγάλη υπερηφάνεια που νιώθει αναλαμβάνοντας τα ηνία της Μπάρτσα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του για τα επόμενα δύο χρόνια.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο για την ιστορία που έχει. Ήρθαμε εδώ για να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και είμαι ανυπόμονος να γνωριστώ με τους παίκτες. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ και ένα χρόνο πριν δεν μπορούσα καν να το φανταστώ», υπογράμμισε ο Μαρτίνο, που έσπευσε να στείλει ευχές και δύναμη στον Βιλανόβα: «Θέλω να στείλω αρκετή δύναμη στον Τίτο Βιλανόβα. Έχω ήδη μιλήσει μαζί του. Με καλωσόρισε και μου έδωσε τις ευχές του για καλή τύχη».

Στην παρουσίασή του, ο Μαρτίνο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το μέλλον του Σεσκ Φάμπρεγας, τον οποίο η Γιουνάιτεντ πολιορκεί και ο Αργεντινός ήταν ξεκάθαρος: «Δεν πρόκειται να μπω σε οικονομικά ζητήματα. Αν ο σύλλογος έχει απορρίψει προτάσεις δύο φορές, εγώ απορρίπτω και μια τρίτη. Θα τον κρατήσουμε εδώ».

Ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις πρώτες κινήσεις του στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει με τον ίδιο να δίνει έμφαση στη συνέπεια και τη χημεία. «Το πρώτο που θέλω να καταφέρω είναι να διατηρήσω τη δίψα για διάκριση. Το δεύτερο είναι να γνωριστούμε όλοι γρήγορα προκειμένου να δέσουμε σαν σύνολο», τόνισε ο Μαρτίνο, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ακόμη για μεταγραφικές ενισχύσεις: «Χρειάζεται πρώτα να δουλέψω με την ομάδα και στη συνέχεια να σκεφτώ για μεταγραφικές ενισχύσεις. Θα πρέπει να γνωρίσω πρώτα όλους τους παίκτες του ρόστερ και τη δεδομένη χρονική στιγμή έχω μιλήσει μόνο με τον Πουγιόλ σήμερα το πρωί».

Παράλληλα ο Αργεντινός τεχνικός της Μπάρτσα ρωτήθηκε και για το κατά πόσο τον απασχολεί το δέσιμο των Νεϊμάρ και Μέσι στην ενδεκάδα, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι δυο σταρ δεν θα ταιριάξουν. «Δεν με απασχολεί για το αν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι δεν μπορούν να παίξουν μαζί. Αν δεν τα καταφέρουν θα είναι λάθος του προπονητή», επισήμανε ο Μαρτίνο.

πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ