Ένα δαμάσκηνο η αιτία της διάλυσης των Oasis - iefimerida.gr

Ένα δαμάσκηνο η αιτία της διάλυσης των Oasis

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Noel Gallagher αποκάλυψε επιτέλους -μετά από 3 χρόνια- την πραγματική αιτία πίσω από τη διάλυση των Oasis. Όχι, ότι δεν την είχαμε μαντέψει, βέβαια! Αυτό που δεν μαντέψαμε όμως ήταν ότι ένα σατανικό δαμάσκηνο έφταιγε για όλα.

Ο διάσημος κιθαρίστας του γκρουπ έσπασε τη σιωπή του –έμφαση στο δράμα– και είπε ότι ξέσπασε ένας τεράστιος καυγάς με τον αδερφό του Liam για δωρεάν ρούχα –δεν το πολυκαταλάβαμε το τελευταίο– με αποτέλεσμα την αποχώρησή του από το γκρουπ.

Εκείνη την ιστορική νύχτα του χωρισμού που οδήγησε σε ακύρωση της συναυλίας τους σε ένα Φεστιβάλ στο Παρίσι, στο οποίο ήταν headliners, o Liam όρμησε στα καμαρίνια κρατώντας μια κιθάρα σαν τσεκούρι.

«Παραλίγο να μου πάρει το κεφάλι έτσι,» είπε ο Noel που μετανιώνει τώρα για τον τρόπο που έληξαν οι Oasis. Ο Liam δεν επαναπαύτηκε στην κιθάρα μόνο αλλά του πέταξε και ένα δαμάσκηνο!

Ο Liam δεν συμφώνησε με αυτή την εξήγηση όπως ήταν αναμενόμενο και απλά τουίταρε ένα "S***BAG", εννοώντας τον μεγάλο αδερφό του.

Ο Noel που κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ τον Οκτώβριο είπε ότι αν τελείωναν την περιοδεία χωρίς φασαρίες πιθανόν οι Oasis να μην είχαν διαλυθεί ποτέ.

Μετά το Παρίσι αναγκάστηκαν να ακυρώσουν ακόμη μια συναυλία ως headliner στη Μεγάλη Βρετανία επειδή ο Liam είχε πάθει hangover και δεν εμφανίστηκε. Η επίσημη ανακοίνωση ήταν ότι ο Liam Gallagher έπαθε λαρυγγίτιδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ