Νεαρός τρύπωσε στο πιλοτήριο αεροπλάνου της Μέρκελ και εξέπεμψε σήμα κινδύνου - iefimerida.gr

Νεαρός τρύπωσε στο πιλοτήριο αεροπλάνου της Μέρκελ και εξέπεμψε σήμα κινδύνου

Νεαρός τρύπωσε στο πιλοτήριο αεροπλάνου της Μέρκελ και εξέπεμψε σήμα κινδύνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναταραχή στις γερμανικές αρχές προκάλεσε την Παρασκευή ένας «ψυχικά διαταραγμένος» νεαρός ο οποίος κατάφερε να «τρυπώσει» σε ένα από τα αεροπλάνα που χρησιμοποιούν η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ και οι υπουργοί της κυβέρνησής της και να στείλει σήμα κινδύνου από το πιλοτήριο.

Η αστυνομία ερευνά το πώς ο 24χρονος Γερμανός, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, κατάφερε να περάσει στον φυλασσόμενο χώρο του αεροδρομίου Κολωνίας-Βόννης όπου ήταν σταθμευμένο το Airbus A319 της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Koelnishce Rundschau ο νεαρός κλειδώθηκε στο πιλοτήριο και έστειλε την Παρασκευή ένα κινδύνου. Η αστυνομία αναγκάστηκε να παραβιάσει την πόρτα για να τον συλλάβει.

Η πολεμική αεροπορία διαθέτει 14 αεροσκάφη που χρησιμοποιούν τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι. Η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Ούλριχ Μπρέμερ είπε υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 24χρονος είναι διαταραγμένος για αυτό και κρατείται σε ψυχιατρική κλινική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ