Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών - Μετέφεραν τα κλοπιμαία στην Αλβανία - iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα ληστών - Μετέφεραν τα κλοπιμαία στην Αλβανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπείρα τεσσάρων Αλβανών και ενός Έλληνα, εξαρθρώθηκε χθες αργά το βράδυ, από το Α.Τ. Νίκαιας και την ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία ετοιμαζόταν να μεταφέρει στην Αλβανία μεγάλη ποσότητα κλεμμένων χρυσαφικών και άλλων τιμαλφή.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησε η ομάδα ΔΙΑΣ σε διερχόμενο όχημα που επέβαιναν οι συλληφθέντες, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους κοσμήματα, τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν πως βρέθηκαν στην κατοχή τους. Τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας, που ανέλαβε και το βάρος της ανάκρισης και της διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Σε λίγες ώρες είχε εντοπιστεί το σπίτι – κρησφύγετο των δραστών, όπου σε κούτες υπήρχε συσκευασμένος ένας θησαυρός από χρυσά κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα, έτοιμος για αποστολή στην Αλβανία, όπου πηγές του iefimerida, πιστεύουν ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα υποδοχής και διακίνησης των προϊόντων εγκλήματος της συμμορίας που δρούσε στην Ελλάδα.

Ήδη ενημερώνονται από τις αρχές τα θύματα πρόσφατων περιστατικών κλοπής, προκειμένου να αναγνωρίσουν τα προϊόντα κλοπής της περιουσίας τους και να ταυτοποιηθούν τα περιστατικά των εγκληματικών ενεργειών.

Είναι κοινώς παραδεκτό ότι το αστυνομικό τμήμα Νίκαιας και ο Διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Δημήτρης Γιοβανίδης έχει γίνει ο εφιάλτης για όσους επιχειρούν παράνομα στην περιοχή, ενώ σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες από περιστατικά σε όμορους δήμους του λεκανοπεδίου, οι διάφορες συμμορίες έχουν μεταφέρει την δράση τους σε άλλες περιοχές εκτός Νίκαιας.

Και επειδή πρέπει να λέμε και κυρίως να γράφουμε και τα καλά νέα – που την περίοδο αυτή εκλείπουν - ένα μπράβο λοιπόν στα παιδιά της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα μεγάλο μπράβο στην Δημήτρη Γιοβανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ