Ισόβια για τον «δράκο» του Κλίβελαντ – Συμφωνία του Αριελ Κάστρο για να αποφύγει τη θανατική ποινή - iefimerida.gr

Ισόβια για τον «δράκο» του Κλίβελαντ – Συμφωνία του Αριελ Κάστρο για να αποφύγει τη θανατική ποινή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συμφωνία με τον αρμόδιο για την υπόθεσή του εισαγγελέα Μάικλ Ρούσο, ήρθε ο Αριελ Κάστρο προκειμένου να δηλώσει ένοχος για τη φρικιαστική υπόθεση απαγωγής κι εγκλεισμού των τριών γυναικών στο σπίτι του στο Κλίβελαντ και να αποφύγει την θανατική ποινή.

Με αυτό τον τρόπο τα θύματα του «δράκου» αποφεύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία της δίκης όπου θα έπρεπε να καταθέσουν τις σοκαριστικές εμπειρίες τους.

Η συμφωνία του Κάστρο με το δικαστήριο είναι να τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη δίχως να έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Το CNN αναφέρει ότι ο Κάστρο είπε στον Ρούσο πως έχει υπάρξει και αυτός θύμα όταν ήταν μικρός, με τον εισαγγελέα να απαντά ότι θα μπορούσε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση επιθυμεί κατά τη διάρκεια της αναγγελίας της ποινής. Επίσης, ο Ρούσο είπε ότι σε αυτήν την περίσταση θα ειδοποιηθούν και τα θύματα, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ