Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της Ντορέττα Παπαδημητρίου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της Ντορέττα Παπαδημητρίου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το πως διατηρεί το σώμα της σε τέτοια αξιοζήλευτη κατάσταση μίλησε -μεταξύ άλλων- η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Νομίζω ότι το βασικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας όπως είναι. Όλοι έχουμε τα καλά μας και τα στραβά μας. Από εκεί και πέρα, χωρίς άγχος μπορούμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να μην τον βασανίζουμε με εξαντλητικές δίαιτες. Για μένα δύο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να γυμνάζομαι με όποιο τρόπο γυμναστικής μου κάνει κέφι, χωρίς να καταπιέζομαι. Όσο για τη διατροφή, το λίγο απ' όλα είναι η μέθοδος που ακολουθώ εδώ και χρόνια και τα καταφέρνω να διατηρώ το βάρος μου χωρίς να στερούμαι». Αυτό δήλωσε η νικήτρια του Dancing with the stars και πρώην πρωταθλήτρια στίβου στο You.

Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της Ντορέττα Παπαδημητρίου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας, όσον αφορά το τι την ελκύει σε έναν άντρα «Το χιούμορ, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα είναι στοιχεία που -μεταξύ άλλων- μου αρέσουν πολύ σε κάποιον. Δεν αντέχω την έπαρση, την επίδειξη και τη δειλία».

Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της Ντορέττα Παπαδημητρίου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι αψεγάδιαστοι κοιλιακοί της Ντορέττα Παπαδημητρίου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ