Ο ΑNT1 θέλει να πάρει τη Ναταλία Γερμανού από τον Alpha – Οι πρώτες πληροφορίες - iefimerida.gr

Ο ΑNT1 θέλει να πάρει τη Ναταλία Γερμανού από τον Alpha – Οι πρώτες πληροφορίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονο παρασκήνιο αναπτύσσεται αυτές τις μέρες καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αν και ο Αlpha επιθυμεί σφόδρα να παραμείνει η Ναταλία Γερμανού στο κανάλι και να παρουσιάσει το Μες την καλή χαρά, η ίδια βολιδοσκοπείται έντονα και από τον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη στην ηλεκτρονική εκδοση του Βήματος, ο Αlpha ανακοίνωσε πως θα συνεχιστεί το Μες την καλή, χαρά, όπως η Ναταλια Γερμανού δήλωσε πως επιθυμεί να αποχωρήσει. Επικεφαλής του καναλιού της Κάντζας της προτείνουν να αναλάβει νέα εκπομπή αφού δεν θέλουν να την χάσουν από το κανάλι. Μάλιστα η Αφροδίτη Γραμμέλη σημειώνει πως είχε τρίωρη συνάντηση η παρουσιάστρια με τον ίδιο τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Ομως, σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ, η Ναταλία Γερμανού συναντήθηκε ήδη με τον Γιάννη Λάτσιο που της πρότεινε να αναλάβει τοκ σόου στον ΑΝΤ1. Το γεγονός έγινε γνωστό στο Alpha και «περνώντας στην αντεπίθεση της ζήτησαν να παραμείνει πραγματοποιώντας εκεί την επιθυμία της για βραδινή εκπομπη και δινοντάς της γη και ύδωρ. Το ραντεβού έληξε με την συμφωνία να συνταχθεί συμβόλαιο το οποίο από μέρα σε μέρα θα παραλάβει για να διαβάσει και να υπογράψει η Ναταλία Γερμανού. Η ίδια επέλεξε να κάνει διακοπές και να περιμένει μέχρι να δει και να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα της. Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η συνέχιση ή μη της συνεργασίας των δυο πλευρών όπως και η νέα σύσταση της εκπομπής "Μες στην καλή χαρά" η οποία επιφυλάσσει εκπλήξεις και σίγουρα ριζικές αλλαγές» καταλήγει το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ