Ξανά μαζί! - iefimerida.gr

Ξανά μαζί!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel μπορεί να χώρισαν μετά από 4 χρόνια δεσμού αλλά τώρα όπως όλα δείχνουν αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη σχέση τους. Ο 30χρονος Timberlake και η 29 Biel έχουν αρχίσει να ξαναβγαίνουν χωρίς να βιάζονται να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα.

Πολλοί έριξαν το φταίξιμο στον Timberlake για το χωρισμό γιατί δεν μπορούσε να ξεκολλήσει το βλέμμα του από την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Friends With Benefits, Mila Kunis ενώ το όνομα του συνδέθηκε και με τις Olivia Wilde και Ashley Olsen.

Δεν φαίνεται όμως ότι του αρέσει η εργένικη ζωή και η Biel ήθελε να τα ξαναβρούν. Ο δημοφιλής σταρ μάλιστα είχε δηλώσει νωρίτερα φέτος ότι η Biel «είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Στα 30 μου χρόνια είναι το πιο αγαπημένο μου άτομο. ΟΚ; Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω γιατί πρέπει να προστατέψω πράγματα που είναι πολύ προσωπικά για μένα για παράδειγμα, αυτήν.»

Προς το παρόν περνάνε πολύ χρόνο μαζί και προχωράνε τη σχέση τους με αργά βήματα για να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Justin Timberlake σχέση jessica biel
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ